ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN

GEOLIB®
19 rue de l’hippodrome
F-52000 CHAUMONT
Frankrijk
Aantal Handelsregister 449 154 228

Site verboden voor minderjarigen
Conform de Franse en Europese wetgeving zijn de diensten van de sites geolib.nl uitsluitend bestemd voor meerderjarige personen die in het land van waaruit ze zich op de site aansluiten de wettelijk verplichte leeftijd hebben bereikt. De gebruikers verbinden zich ertoe:

- om geen verbinding op te zetten met geolib.fr en andere sites of applicaties voor mobiele toestellen van het merk GEOLIB®
- in aanwezigheid van minderjarigen,
- de gehele of gedeeltelijke inhoud van de sites en applicaties voor mobiele toestellen van GEOLIB® niet door te geven aan minderjarigen,
- de minderjarigen niet aan te sporen om zich aan te sluiten.
- De aangesloten meerderjarigen moeten alle nodige maatregelen treffen om de site te filteren of te blokkeren voor minderjarigen.

Foto’s
De foto’s die naar geolib.fr en andere sites of applicaties voor mobiele toestellen van het merk GEOLIB® worden gestuurd, moeten origineel en onvoorwaardelijk eigendom zijn van de inzender.
Als je een foto of video toevoegt, ga je ermee akkoord dat deze beschikbaar wordt gemaakt op de volledige portaalsite geolib.fr.

Als er op jouw foto’s of video’s ook andere mensen staan, moet je geolib.fr en de andere sites of applicaties voor mobiele toestellen van het merk GEOLIB® verzekeren dat je aan deze personen vooraf toestemming voor toevoeging en/of verspreiding hebt gevraagd. GEOLIB® kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld bij geschillen tussen derden die op foto’s of video’s staan, wat dan ook betekent dat jij met kennis van zaken toestemt om zelf volledig in te staan voor eventuele schade en belangen die voortvloeien uit jouw actie. In het kader van zijn redactioneel beleid kiest GEOLIB® een aantal foto’s en video’s om zijn diensten aantrekkelijk te maken. Jouw documenten kunnen geselecteerd worden op basis van interne evaluatiecriteria. Je geeft hiermee toestemming om jouw foto’s en video’s te gebruiken op de home page en in elk ander deel van de site wanneer GEOLIB® vindt dat dit nuttig is.

Foto’s op iPhone, iPod en iPad
Apple® stelt uitdrukkelijk dat seksueel getinte foto’s verboden zijn op hun applicaties. Wij kunnen dus in geen enkel geval foto’s valideren waarop naakt te zien is of waarop naakt doorschemert.

Bescherming van de privacy
Verklaring CNIL nr. 58742154
Voor sommige diensten, in het bijzonder rechtstreekse dialoogdiensten, is certificering nodig. Bij de inschrijving worden een aantal identificatiegegevens gevraagd. Bij deze certificering kan ook worden gevraagd of je je wenst te abonneren op de nieuwsbrief van GEOLIB® en of er reclame en aanbiedingen van partners van GEOLIB® naar jouw mailbox mogen worden verstuurd. Je garandeert GEOLIB® dat de informatie die je voor deze diensten doorgeeft 100% waar is.

Conform de bepalingen van de Franse wet ‘Informatique et Libertés’ van 6 januari 1978 voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens of elke andere wet die deze zou vervangen, heb je het recht om op ieder ogenblik toegang te vragen tot je persoonsgegevens, om deze te wijzigen en te schrappen. Als je deze gegevens niet rechtstreeks kunt raadplegen, aanpassen of verwijderen, moet je een e-mail sturen naar GEOLIB of je schriftelijk wenden tot GEOLIB® - Pôle Express – 19 rue de l’hippodrome – F-52000 CHAUMONT - Frankrijk

NALEVING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN
Als je de algemene gebruiksvoorwaarden niet naleeft, krijg je een waarschuwing of word je verwijderd van de site. Het volgende is verboden:

- beledigende, racistische en obscene woorden of uitlatingen die de reputatie van je medemens schaden, links naar om het even welke andere site;

- alle vormen van reclame, tippelen, pedofilie, prostitutie en aanzetting tot prostitutie.

Bij elke vorm van niet-naleving van deze voorwaarden wordt je de toegang tot de site ontzegd en kan er ook klacht neergelegd worden bij de politie. 

Contact: GEOLIB


We hebben 7 gasten en geen leden online

Copyrigths Geolib 2012 - Geolib: iPhone-applicatie voor partnerruil – koppel zoekt koppel, man zoekt koppel, koppel zoekt man - Gebruiksvoorwaarden. Apple, iPhone, iPod Touch, iPhone en iTunes zijn handelsmerken van Apple Inc, geregistreerd in de VS en elders. BlackBerry is het eigendom van Research In Motion Limited en zijn gedeponeerd en / of gebruikt in de VS en andere landen over de hele wereld. Gebruikt onder licentie van Research In Motion Limited. Android is eigendom van Google Inc en is geregistreerd en / of gebruikt in de VS en andere landen over de hele wereld. Gebruikt onder licentie van Google Inc. Geolib is een geregistreerd handelsmerk van de INPI (Frankrijk). Alle rechten voorbehouden.
Templates Joomla 1.7 by Wordpress themes free