GEOLIB, wat is dat?

Geolib: Couple seeking couple

Gaat overal mee naartoe !

In tegenstelling tot andere datingsites of traditionele sociale netwerken is GEOLIB® volledig mobiel. Deze tool gebruikt gps-technologie om onmiddellijk de gebruikers die zich in jouw sector bevinden, te lokaliseren. Je bent nieuw in de stad? Profiteer van de kracht van GEOLIB® om uit te zoeken welke sekskoppels uit de buurt on line zijn. Je bent op reis? Ga met GEOLIB® op zoek naar de pikante plekjes in jouw onmiddellijke omgeving, maak een afspraak in een parenclub of een seksshop … Om het even waar je je bevindt, GEOLIB® staat klaar om jou te helpen bij het zoeken naar interessante seksvriendjes. GEOLIB® luidt een nieuwe seksrevolutie in.

 

 Gebruiksvriendelijk

 GEOLIB® is snel, gebruiksvriendelijk en discreet. De interface gebruikt de gps-technologie van jouw mobiel toestel om in minder dan geen tijd het profiel weer te geven van alle sekskoppels die on line zijn op hun iPhone® of op een andere mobiel toestel uitgerust met gps. Je kunt gezellig babbelen en onmiddellijk een afspraak maken. Het grote voordeel van GEOLIB® is dat je zeer snel het profiel kunt zien van de koppels die jou aanspreken. Wacht niet langer, maak een afspraak! Het werken met GEOLIB® is o zo gemakkelijk en dat is nu juist de kracht van deze applicatie.

De beste applicatie die ooit werd ontworpen voor sekskoppels

Ongelooflijk veel sekskoppels gebruiken GEOLIB® om op ontspannende wijze een afspraak te maken in hun buurt. Je wilt gezellig praten, een glas drinken, van partner wisselen of eens echt ‘ondeugend’ doen? Sluit je onmiddellijk aan op GEOLIB® en zoek het sekskoppel of de sekspartner waarmee je wilt kennismaken. De virtuele wereld was nog nooit zo echt als bij GEOLIB®.

 

 sexually liberated couple

We hebben 5 gasten en geen leden online

Copyrigths Geolib 2012 - Geolib: iPhone-applicatie voor partnerruil – koppel zoekt koppel, man zoekt koppel, koppel zoekt man - Wat is dat ?. Apple, iPhone, iPod Touch, iPhone en iTunes zijn handelsmerken van Apple Inc, geregistreerd in de VS en elders. BlackBerry is het eigendom van Research In Motion Limited en zijn gedeponeerd en / of gebruikt in de VS en andere landen over de hele wereld. Gebruikt onder licentie van Research In Motion Limited. Android is eigendom van Google Inc en is geregistreerd en / of gebruikt in de VS en andere landen over de hele wereld. Gebruikt onder licentie van Google Inc. Geolib is een geregistreerd handelsmerk van de INPI (Frankrijk). Alle rechten voorbehouden.
Templates Joomla 1.7 by Wordpress themes free