Over GEOLIB®

Over GEOLIB®

GEOLIB® is gevestigd in Chaumont, Frankrijk. Dit startend bedrijf gebruikt vernieuwende en creatieve technologieën om de gebruikers te helpen bij het zoeken naar vrienden via hun mobiel toestel van de nieuwe generatie.

Koppels die aan partnerruil doen, fervente bezoekers van parenclubs, nieuwsgierigen die op zoek zijn naar iets anders, seksueel gelijkgezinden vinden onmiddellijk hun gading dankzij de uitzonderlijke diensten van de GEOLIB®-applicatie en de mobiele technologie voor iPhone, iPad, BlackBerry en Android-smartphones.

GEOLIB® werkt vanuit jouw geografische positie en dat is nu net het grote verschil met andere sociale netwerken of datingsites voor sekskoppels of partnerruil.

Contacteer GEOLIB®

Verantwoordelijke:

GEOLIB®

Pôle Express
19 rue de l’hippodrome
F-52000 CHAUMONT
Frankrijk 

We hebben 8 gasten en geen leden online

Copyrigths Geolib 2012 - Geolib: iPhone-applicatie voor partnerruil – koppel zoekt koppel, man zoekt koppel, koppel zoekt man - Over GEOLIB®. Apple, iPhone, iPod Touch, iPhone en iTunes zijn handelsmerken van Apple Inc, geregistreerd in de VS en elders. BlackBerry is het eigendom van Research In Motion Limited en zijn gedeponeerd en / of gebruikt in de VS en andere landen over de hele wereld. Gebruikt onder licentie van Research In Motion Limited. Android is eigendom van Google Inc en is geregistreerd en / of gebruikt in de VS en andere landen over de hele wereld. Gebruikt onder licentie van Google Inc. Geolib is een geregistreerd handelsmerk van de INPI (Frankrijk). Alle rechten voorbehouden.
Templates Joomla 1.7 by Wordpress themes free