GEOLIB® : Ontmoetingen tussen koppels en singles.

 

GEOLIB® : Ontmoetingen tussen koppels en singles.

GEOLIB® is een revolutionaire en eenvoudige applicatie waarmee koppels, maar ook singles snel en ludiek contacten kunnen leggen via iPhone, iPod Touch of iPad. Deze applicatie werkt met de mobiele gps-technologie van de iPhone of het systeem van driehoeksmeting (versie vóór de iPhone 3G). Het is inderdaad zo dat GEOLIB® het 3G-netwerk van je mobiel toestel en het wifi-signaal van je iPad gebruikt om jouw geografische positie exact te bepalen. Zo kun je rechtstreeks praten met de GEOLIB®-leden die zich in jouw onmiddellijke omgeving bevinden.

Deze applicatie is volledig gratis. Ze is heel gemakkelijk te gebruiken en garandeert ook anonimiteit als je dat zelf wenst. Je kunt GEOLIB® echt overal gebruiken, in alle discretie en veiligheid (er is geen kaart waarmee je kunt worden opgespoord). Er is ook een toegang voor ‘genodigde’ voorzien waarmee je snel de menu’s en opties van GEOLIB® kunt bekijken zonder aansluitverplichting. Het is een applicatie die perfect is afgestemd op alle bevolkingsklassen en alle gemeenschappen en die dus zowel door heteroseksuelen als homoseksuelen en aanhangers van de vrije liefde kan worden gebruikt. Je kunt via filters op zoek gaan naar de juiste profielen. Wie zich wil inschrijven, kan dit via een handige interface: je profiel wordt uitgewerkt, je foto wordt opgeladen en je zoekopties worden geregistreerd.

Meetings between couples, individual males and femalesJe kunt GEOLIB® thuis gebruiken, maar ook bij al je verplaatsingen over de hele planeet.Om GEOLIB® te installeren op een smartphone moet je gewoon de applicatie downloaden en deze installeren. Je kunt dan scrollen door de foto’s van de op het netwerk aanwezige leden en een gesprek opzetten door naar een ander lid een instantberichtje te sturen. De weergavevolgorde van de foto’s komt overeen met de afstand in kilometers of miles tussen jou en de man of vrouw van de foto (van kortbij naar ver).

Sekschatten, pikante ideetjes uitwisselen, flashen en de door jou uitgekozene ook in levende lijve ontmoeten.

GEOLIB® is een gratis applicatie voor flashdating in werkelijke tijd. Zoek en vind de koppels die zich in jouw buurt bevinden dankzij de gps-technologie van je mobiel toestel.

GEOLIB® is momenteel dé universele applicatie waarop koppels, mannen en vrouwen die hunkeren naar lichamelijk contact zaten te wachten. Een paar clicks en je hebt een date, en je correspondenten zitten vlakbij.

GEOLIB® is alleen toegankelijk voor volwassenen van 18 jaar en ouder. Foto’s waarop naakt te zien is, zijn strikt verboden. 

 

We hebben 9 gasten en geen leden online

Copyrigths Geolib 2012 - Geolib: iPhone-applicatie voor partnerruil – koppel zoekt koppel, man zoekt koppel, koppel zoekt man - Een revolutie. Apple, iPhone, iPod Touch, iPhone en iTunes zijn handelsmerken van Apple Inc, geregistreerd in de VS en elders. BlackBerry is het eigendom van Research In Motion Limited en zijn gedeponeerd en / of gebruikt in de VS en andere landen over de hele wereld. Gebruikt onder licentie van Research In Motion Limited. Android is eigendom van Google Inc en is geregistreerd en / of gebruikt in de VS en andere landen over de hele wereld. Gebruikt onder licentie van Google Inc. Geolib is een geregistreerd handelsmerk van de INPI (Frankrijk). Alle rechten voorbehouden.
Templates Joomla 1.7 by Wordpress themes free